#

Központi telephelyünk: 1089 Budapest, Kőris u. 27. fsz. 1.
Telefon: 06-1-786-7632
06-1-786-3125
E-mail cím: ugyfelszolgalat@lapenztargep.hu

« Vissza az előző oldalra

NTAK ECR - Pénztárgép vásárlás NTAK adatszolgáltatással

#

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

NTAK ECR ajánlatunkat olyan vendéglátóhelyek számára alkottuk meg, ahol fontos a gyors és egyszerű kiszolgálás. Ebben segíte egy olyan NTAK szoftver, ami Bluetooth-on kereszűl kapcsolodik a CashBox Base pénztárgéphez. Ezáltal az ePénztárgép applikációban kiállított nyugta közvetlenűl a pénztárgép nyomtatóján kerül kinyomtatásra. Így nem kell mind a kettő eszközön az eladást elvégezni!

144 653 HUF

113 900 HUF + ÁFA

+ Beüzemelési díj: 25 400 HUF (bruttó)

Az NTAK ECR egy olyan megoldás vendéglátók számara, ahol kedvezményesen vásárolhat pénztárgépet éves NTAK adatszolgáltatás mellé.

Az ajánlatba szereplő pénztárgép típust az ePénztárgép applikáció támogatja. Ez annyit tesz, hogy Bluetooth-on keresztül kiküldi az ezközre nyomtatójára az értékesített tételeket. Így meg tud szabadulni attól a tehertől, hogy a két eszközt párhuzamosan kelljen használnia, csökkentve az eladás időtartalmát és a hibázási lehetőséget.

Az applikáció végzi az NTAK adatszolgáltatást, a pénztárgép pedig a NAV adatküldést. Így megfelelve törvényi kötelezettségeink.

A csomag tartalmazza a pénztárgép teljes árát 1 év garanciával valamint tartalmazza a az epénztárgép applikáció egy éves előfizetési idíját.

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok