#

Központi telephelyünk: 1089 Budapest, Kőris u. 27. fsz. 1.
Telefon: 06-1-786-7632
06-1-786-3125
E-mail cím: ugyfelszolgalat@lapenztargep.hu

« Vissza az előző oldalra

NTAK POS Free - Ingyenes NTAK és POS terminál

#

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Ajánljuk minden adatszolgáltatásra kötelezett vendéglátóhelyre:
- Költséghatékony megoldást keres
- Fontos a kompakt méret
- Nem szeretne eszközbeszerzéssel bajlódni
- Nem akar 10 000 - 30 000 Ft havi szoftverköltséget

3 in 1 megoldás az NTAK adatszolgáltatásra, bankkártya elfogadásra és online számlázásra.

Az eszöz össze is kapcsolható Bluetooth-on keresztül CashBox pénztárgéppel, vagy adóügyi nyomtatóval és az applikációból értékesített tételek automatikusan kinyomtatásra kerülnek az eszköz nyomtatóján, külső beavatkozás nélkül. Ezzel időt takaríthat meg az értékesítések során, hisz a vendéglátásban a gyors értékesítés kulcsfontosságú. Emelett a hibázás lehetőségét is minimálisra csökkentheti. Így nem kell aggódnia, hogy az NTAK és NAV adatok egymástól eltérnek.

0 HUF

0 HUF + ÁFA

+ Beüzemelési díj: 19 050 HUF (bruttó)

NTAK Base adaszolgáltatásról

Az NTAK felé adatot csak 2023.07.01 -től, a kötelezetség kezdetétől fogunk szolgáltatni, addig "bűntetlenül" tudja az applikációt használni és begyakorolhatja a kezelését.

Ez a szolgáltatás a vendéglátóhelyek részere nyujt megoldást ingyen, az NTAK adatszolgáltatási kötelezetség teljesítésére. Az ingyenes ePénztárgép applikációhoz rendelhető modul. 

A szolgáltatáshoz jár egy előre felvitt cikktörzs, kategóriába rendezve, hogy akár 10 perc alatt el tudja kezdeni az adatküldés. Természetesen 150 darab cikk erejéig ezeket módosíthetja is, újakat vihet fel, vagy árakat is rendelhet a termékekhez.

Használatát arra terveztük, hogy átlátható, könnyen kezelhető megoldást adjunk a vendéglátók kezébe, akik nem akarnak pultot, asztalokat, konyhát, futárt és receptúrákat kezelni.

PAX A920 Pro bankkártya terminálról

A POS terminál egy Android operációs rendszerrel ellátott okos eszköz. A készülék saját MAXSORE áruházából lehet letülteni az ePénztárgép applikáció.

Az ajánlatról

NTAK POS Free megoldás ingyen, leforgalmazható havidíjjal. Így egyszerre juthatsz hozzá havidíj mentesen egy bankfüggetlen bankkártya terminálhoz és az NTAK adatszolgáltatást végző vendéglátó szoftverhez, amely a POS terminálra telepíthető.

Ingyen használhatod az NTAK programot és a bankfüggetlen terminált, ha a havi bankkártyás elfogadás eléri, vagy meghaladja a 400 000 Ft -ot. Ez mindössze napi 20 000 Ft -os kártyás tranzakciónak felel meg!

Amennyiben nem érnéd el ezt a minimum tranzakciós összeget sem kell megijedni a szolgáltató a bankkártyás forgalmaddal arányosan fogja a díjat kiszámlázni, de maximum 5 000 Ft + áfa mértékben. Az NTAK adatkapcsolat díja ebben az esetben 3 000 Ft + áfa, melyet a CMO24 Zrt számláz.

A POS terminál tranzakciós díj: 1.15% + ICC+

 

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok