#

Központi telephelyünk: 1089 Budapest, Kőris u. 27. fsz. 1.
Telefon: 06-1-786-7632
06-1-786-3125
E-mail cím: ugyfelszolgalat@lapenztargep.hu

CÉLKITŰZÉS

Cégünk azzal a célzattal jött létre, hogy egy olyan országos kereskedelmi, értékesítési és szervizhálózatot hozzon létre ahol a vállalkozók érdekeit szem előtt tartva kedvező finanszírozási lehetőségeket tudjunk biztosítani. Mindenki számára elérhető finanszírozásban egyaránt helyet kapnak a hagyományos pénztárgépek, a pénztárgéppel vagy adóügyi nyomtatóval összekötött POS rendszerek, vezeték nélküli megoldások, bankkártya terminálok, trafik rendszerek és a benzinkút rendszerek. Kínálatunk között megtalálható a többfajta bérlés, a teljes értékű és a részletfizetési konstrukció is. A hitelre vásárolt vagy bérelt rendszereket ügyfeleink kiemelkedően kedvező feltételekkel vehetik igénybe. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk kínált termékek valós megoldásokat adjanak a felmerülő problémákra és így a pénztárgép (vagy pénztárgép rendszer) ne csak egy Adóhivatali mérőeszköz legyen, hanem teljesíthesse a MUNKAESZKÖZ fogalmát is. Mivel a termékeinket a gyártó csak a részünkre készíti, így a felmerülő problémákra, nagyon dinamikusan, gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni. Későbbi fejlesztési terveink a jövőbe mutatnak, hogy minél hatékonyabb, felhasználóbarátabb és kompaktabb eszközöket illetve szoftvereket tudjunk előállítani, melyek követik a száguldó korunk elvárásait.

#

180 213 HUF

(141 900 HUF + ÁFA)

Engedélyszám: A240    Engedélyezett típus:      CashBox base            Üzembe helyezési és szerződéskötési díj:     15.000Ft + Áfa  (19.050 Ft)  Bármilyen üzlet részére  ajánljuk!                           

#

292 100 HUF

(230 000 HUF + ÁFA)

Engedélyszám: A255    Típus: CashBox PosPrint   Üzembe helyezési és szerződéskötési díj: Viszonteladóink egyedi árszabása szerint      Ez a termék hozzáköthető bármilyen számlázó -raktárkezelő, benzinkút programhoz. 

#

3 797 HUF

(2 990 HUF + ÁFA)

CashBox base pénztárgép 36 havi bérlete, CMO-NAV ingyenes számlázó programmal, örök garanciával.

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok