#

Központi telephelyünk: 1089 Budapest, Kőris u. 27. fsz. 1.
Telefon: 06-1-786-7632
06-1-786-3125
E-mail cím: ugyfelszolgalat@lapenztargep.hu

Híreink, aktuális információk

#

Vendéglátósoknak szoftver!

A Kormány 501/2021. (VIII.18.) „Egyes kormányrendeleteknek aturizmus-vendéglátás ágazatot érintő stratégiai célú módosításáról” Rendelete alapján 2022.01.01 után minden vendéglátipari egységnek számítógépes éttermi szoftverrel kell rendelkeznie, amival majd adatoit tud szolgáltatni a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) felé


#

Minden kereskedelmi egységbe fizetési terminál!

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a 2020.04.16.-i Kormányinfón ismertette a kormány legújabb döntéseit. Az online kasszát használó kereskedők 2021 januárjától kötelesek mindenhol biztosítani az elektronikus fizetés lehetőségét - döntött a kormány. 


#

Online számla mindenhol

2020.07.01-től a Magyar Kormány, karöltve  Pénzügyminisztériummal és a Nav-al, be kívánja vezetni minden kereskedelmi egységbe az elektronikus számla kiállításának kötelezőségét, amit a rendszerek autómatikusan fel is töltenének a NAV szerverére. Nem csak a 100.000Ft áfa tartalmat meghaladó számlákat, hanem minden számlát.


#

Engedélyt kaptak az új pénztárgépek!

2019.06.09.-én engedélyt kapott az új pénztárgépcsaládunk a CashBox első tagj a Base. Kiskereskedelmi forgalmazását augusztus hónapban kezdjük meg!


#

Megjelent az állami támogatás és feltételei!

A kormány 50 ezer forintos állami támogatást ad a pénztárgépek beszerzéséhez. 2016.11.15.-én megjelent a Magyar Közlönyben a gazdasági tárca rendelete, amely kasszánként 50 ezer forint támogatást biztosít a 2017. január 1-jétől újonnan kötelezett vállalakozásoknak.      Elolvashatja ITT


#

Talán lesz állami támogatás!


Az NGM pénztárgép támogatásáról szóló rendelettervezete a 2017. január 1-jétől újonnan kötelezett vállalkozásoknak 50 ezer forintot biztosít a pénztárgépek beszerzéséhez. Az állami támogatás az átszemélyesítésre alkalmas, modernizált pénztárgép után vehető igénybe. Ezek az új gépek lényegesen több funkcióval bírnak, így például már eladhatóak vagy bérbe is adhatóak. 
#

Eltolták a pénztárgépek beszerzésének határidejét!

Mégis csak eltolják a Rendelet szerinti kiterjesztetti körnek a pénztárgép beszerzésének kötelező időpontját!


#

Engedélyeztetés 2016.08.11.

2016.08.11.-én cégünk beadta, Magyarországon elsőként, az új előírásnak megfelelő pénztárgép engedély kérelmet. 

#

Új szoftveres pénztárgépek

A módosított 48/2013 NGM rendelet előírja, hogy a forgalmazóknak/gyártóknak módosítani kell a meglévő engedélyes pénztárgépeik szoftverét a rendelet álal előírt módon. Ráadásul a rendelet által előírt kiterjeszetetti körnek (autószerelő, masszőr, kozmetikus stb.) az új engedélyes szoftverrel üzemelő pénztárgépet kell megvásárolnia.


#

Kamatmentes részlet

A legújabb akciónk a kamat mentes részletfizetés. Ugyanannyit fizet a futamidő végén mintha egy összegben vette volna meg, de 4 hónap alatt kell csak a gép árát kifizetni. Ön gazdálkodhat a teljes öszeg felével, mi csak a másik felét kérjük el és már viheti is a pénztárgépét. Bármelyik pénztárgépünk megvásárolható ebben a konstrukcióban.

#

Online pénztárgép részletre

Cégünk, célkitűzései értelmében, szeretne segíteni a vállalkozóknak, hogy az online pénztárgépüket minél kedvezőbb feltételek mellett meg tudja vásárolni. Kidolgozásra került egy részletfizetési lehetőség mely lehetővé teszi, hogy kisebb első részlet befizetés mellet plusz 3 egyenlő havi részletben kifizethesse pénztárgépe vételárát.

#

Éves Felülvizsgálat

Minden online pénztárgépen az üzembehelyezéstől számított 365 napos cikluson belül minden évben el kell végezni (el kell végeztetni) a 48/2013 NGM rendelet 48. paragrafus 2. bekezdése által előírt éves felülvizsgálatot. A felülvizsgálat tartalmazza a NAV által összeállított javaslatokat, valamint a gyártók, forgalmazók által előírt egyéb tipus-specifikus módosításokat, ellenőrzéseket, esetleges alkatrész cseréket.

#

Online pénztárgépek szervizelése

Ellentétben a korábbi - nevezhetően hagyományos -  pénztárgépekkel szemben az online pénztárgépek javításának papírformai és fizikális menete is jócskán eltér a korábban megszokott rendszertől. Nemcsak a rendszer tér el, de sokkal nagyobb felelősség hárul az üzemeltetőre mint a korábbi időkben. 

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok