#

Központi telephelyünk: 1089 Budapest, Kőris u. 27. fsz. 1.
Telefon: 06-1-786-7632
06-1-786-3125
E-mail cím: ugyfelszolgalat@lapenztargep.hu

« Vissza az előző oldalra

Papírszalag 57.5 x 40 mm (48g/m2)

#

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A CashCube pénztárgépcsalád minden tagjához használható kiváló minőségű pénztárgép szalag. A szalag szélessége 57,5 mm a rollni átmérője 40 mm kb. 18 méter szalagot tartalmaz, 12 mm-es műanyag csévére tekercselve.

191 HUF

150 HUF + ÁFA

Mire figyeljen oda a pénztárgép szalag vásárlásakor?

A pénztárgép nyomtatója szempotjából nagyon fonros, hogy olyan szalagot vásároljon amelynek a lehető legkisebb a porosodási tényezője. Sajnos ezt a vásárláskor nem leheet tudni, de az árból lehet következtetni erre. A nagyon olcsó tekercseknek többnyire porózus a papírból készülnek ami felettébb porol. A papírpor hosszú távon károsíthatja a termo nyomtató fejet, valamint sűriti a karbantartások számát, ami többlet költséget jelent az üzemeltetésben. Ha ismeretlen papírszalagot vásárol előbb próbálja ki 10 db szalagon és csak akkor vásároljon belőle nagyobb mannyiséget, ha meggyőződött a megfelelőségéről. Figyelem, minden papír porol, de nem mindegy mennyire! Ami még nagyon fontos, hogy a szalag hátulján elhelyezett szöveg megfeleljen a 48/2013 NGM rendelet ide vonatkozó előírásainak.

"A pénztárgépben kizárólag jól olvasható, olvashatóságát a felhasználástól számított legalább 8 évig megőrző folytonos papírtekercs használható.  A hőpapír használatának további feltétele, hogy a papírtekercs hátoldalán tartalmazza az alábbi adatokat:

a) „A hőpapír pénztárgép vagy taxaméter hőnyomtatóban használható.”,

b) az 1. pontban foglaltaknak megfelelő hőpapírként Magyarországon elsőként forgalomba hozó neve, címe,

c) a hőpapír használhatóságának határideje (év, hó, nap),

d) „Olvashatóságát megőrzi 8 évig”,

e) az olvashatóság megőrzési feltételei."

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok