#

Központi telephelyünk: 1089 Budapest, Kőris u. 27. fsz. 1.
Telefon: 06-1-786-7632
06-1-786-3125
E-mail cím: ugyfelszolgalat@lapenztargep.hu

PC Pénztárgép rendszer / Szoftverek

A pénztárgép rendszerek felépülhetnek számítógépből illetve annak perifériáiból és hagyományos pénztárgépből, valamit a pénztárgép helyettesíthető adóügyi nyomtatóval, vagy egy számítógépbe integrált adóügyi Ellenőrző egységgel felépített számítógép kezeli az egész rendszert. Az útóbbi az ára miatt manapság kissé háttérbe szorult, mert az integrálható adóügyi nyomtatók sokkal szélesebb körben alkalmazhatók és nem kell külön minden rendszert engedélyeztetni. Azok a hagyományos pénztárgépek amelyek alkalmasak QR kód lekezelésére (CashCube, CashBox) kiválóan alkalmazhatók számlázó-raktárkezelő szoftverekkel való együttműködésre, a horribilis plusz költségek elkerülésével. Ilyen például a Smart-Cash program.

ePénztárgép applikáció

0 HUF

( HUF + ÁFA)

Ingyenesen letölthető app. Modulárisan előfizethető NTAK adatküldéssel vendéglátósoknak, kereskedelmi funkcióvan, vagy elektronikus fizetési megoldással.


Magyar Termék
CMO mobil számlázó program

0 HUF

(0 HUF + ÁFA)

Ingyenes, mobil telefonra letölthető a törvényi előírásoknak megfelelően a NAV szerverével kommunikáló, számlázó applikáció, mely letölthető Android és IOS platformra is.


CashBox Netum hordozható számlanyomtató

50 000 HUF

(39 370 HUF + ÁFA)

Akkumulátoros kisméretű mobil nyomtató, mely alkalmazható a CMO mobil számlázó applikációhoz, melyhez szabvány bluetooth platformon keresztül kapcsolódik.


CashBox PosPrint integrálható adóügyi nyomtató

292 100 HUF

(230 000 HUF + ÁFA)

Engedélyszám: A255    Típus: CashBox PosPrint   Üzembe helyezési és szerződéskötési díj: Viszonteladóink egyedi árszabása szerint      Ez a termék hozzáköthető bármilyen számlázó -raktárkezelő, benzinkút programhoz. 


CashBox winPOS i5 terminál

292 100 HUF

(230 000 HUF + ÁFA)

Újdonságként került kereskedelmi forgalomba egy Touch Screen terminál 15,6"-os és 10,1"-os  kiejelzővel. CashBox PosPrint Adóügyi nyomtatóinkhoz ajánljuk, de önálló terminálként is megállja a helyét.


Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok