#

Központi telephelyünk: 1089 Budapest, Kőris u. 27. fsz. 1.
Telefon: 06-1-786-7632
06-1-786-3125
E-mail cím: ugyfelszolgalat@lapenztargep.hu

Pénztárgép részletre

 A rengeteg engedély és az árukészlet feltöltése leapasztotta a pénztárcáját? Gondot okoz a gép megvásárlása? Jó lenne, ha egyszerűsített készpénz-fizetési számlát is ki tudna állítani?

Vásárolja meg online pénztárgépét, kamatmentes részletre !

Legújabb online pénztárgép részletre akciónk: 0Ft kezdő részlettel 12 havi kamatmentes részletre THM 0%. Egyszerű ügyintézés mellett az üzembe-helyezés költségéért hazaviheti online pénztárgépét részletre. A CashCube Pro tipusú készülékünket folyamatosan fejlesztjük, így minden készülékünk - a vásárlástól időpontjától függetlenül -  mindig a legújabb elvárásoknak is megfelelő szoftvert tudja letölteni a NAV szerveréről. Ezért 2020. 07.01-től a pénztárgép által kiállított egyszerűsített készpénz-fizetési számlát nem kell külön a NAV szerverére feltölteni, mert a fogadó rendszer ezt elintézi! A folyamat kezdő ügyintézése után tizenkét egyenlő részlettel tudja kiegyenlíteni online pénztárgépe vételárát, mely az utolsó részlet kiegyenlítése után teljes egészében Ön vagy vállalkozása tulajdonába kerül. Lehetősége van a futamidő alatt, a havi törlesztésektől pozitív irányba eltérni a havi törlesztő részletek egész számú többszörösével, (35.000Ft, 52.500Ft stb.) így a futamidő az Ön igénye szerint rövidíthető. Abban az esetben, ha Ön úgy dönt, hogy 6 havi törlesztésben kívánja kifizeti a pénztárgépe vételárát (tehát minden hónapban kétszeres törlesztőrészletet vállal) akkor a futamidő végén megajádékozzuk Önt 40db 80x80-as termoszalaggal . (Értéke:17.780Ft, ami több mint egy havi  törlesztő részlet).

Letölthető online pénztárgép részlet szerződés

 

Online pénztátgép részlet elosztás:

 Vásárlás           1. hónap       12.700Ft  (butto) üzembe helyezési díj
  I. részlet          2. hónap       17.500Ft  (brutto)
  II. részlet         3. hónap       17.500Ft  (brutto)
   .        17.500Ft  (brutto)
   .         17.500Ft  (brutto)
 XII. részlet     13. hónap       17.500Ft  (brutto)


Milyen papírok kellenek az online pénztárgép részletre vásárlásához?

  • Vállalkozói igazolvány, vagy Cégkivonat
  • Online pénztárgép részlet szerződés
  • Aláírásminta
  • Személyi igazolvány
  • Regisztrációs kód  (megszemélyesítő kód)
  • Meghatalmazás (ha nem az aláíró az ügyintéző)

 Kizáró okok: 

  •  A Cégkivonatba bejegyzett végrehajtás, vagy NAV letiltás 
  • Nincs legalább egy lezárt nyereséges éve a vállalkozásnak.
  • A  szerződés aláíró cégvezető/meghatalmazott állandó bejelentett levelezési és lakcíme nem Magyarországon van

Az online pénztárgép részletre igénylésének folyamata:

1.) Online pénztárgép részlet szerződés megkötése

2.) A szerződés, az adatok és a regsztrációs kód elküldése után a forgalmazó leküldi a megszemélyesített gépet az adott viszonteladóhoz. (Ez csak akkor szükséges, ha nem az LA Pénztárgép Kft-nél vásárol!)

3.) Az online pénztárgép üzembe helyezése, a végleges programozása és a szolgáltatói szerződés megkötése, kezeléstechnikai bemutatás, valamint számla alapján az üzembe helyezés kiegyenlítése.

Gyorsan, egyszerűen mindenféle hitelintézeti papírok után való rohangálás nélkül, banki igazolások, és mérleg kimutatások mellőzésével vásárolhat nálunk és országos viszonteladói hálózatunknál online pénztárgépet kamatmentes és nagyon kedvező részletfizetési kedvezménnyel.

Bővebb felvilágosításért hívja központi számainkon ügyfélszolgálatunkat. 06-1-786-7632, 06-1-786-3125

 
 

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok